De reis
Door: jurgenhaarman
Blijf op de hoogte en volg jurgen
14 Mei 2012 | Canada, Blackfalds
hallo
ik en Ramon zijn gisteren om half 1 vertrokken naar canada. De vlieg reis was mooi, je kunt dan pas mooi over noord holland heen kijken. dat uit zicht is prachtig. Ongeveer halve wege de reis kon je ook mooi over de bergen van groenland kijken. (foto's komen er nog wel een keer op te staan. Naja toen we geland waren moesten eerst naar zo'n balie waar een kerel achter zat die alles wou weten wat wij kwamen doen, maar wij hebben en visum en moesten door lopen naar een andere balie bij deze balie moesten ze onze visum laten controleren en kregen we zo'n papiertje in ons paspoort. toen konden we onze koffer gaan halen en naar de uitgang. maar ik werd door gestuurd om nog weer uitgehoord te worden wat wij kwamen doen. het enige wat die kerel vroeg wat voor werk het dan was en of ik hier familie had wonen nou dat vertelt en door gelopen.
we werden op gehaald door Agnes we moesten toen nog 1,5 uur rijden. toen we in de buurt kwamen zijn we naar de vader en moeder van dick gegaan omdat daar de rest van de familie was. daar hebben we kennis mee gemaakt en we hebben daar wat gegeten. toen zijn we naar huis gereden en hebben daar een rondleiding gehad. alles is hier ontzettend groot en mooi. het woonhuis van hun is gewoon een kasteel met een bioscoop. ze melken op dit moment 450 koeien. maar jullie horen nog wel een keer van mijn
14 Mei 2012 - 12:37
Haarman :
he jurgen
Gelukkig zijn jullie goed aangekomen
We zullen vast nog wel meer van jullie horen.
We wensen jullie een hele mooie tijd toe en geniet ervan
groetjes pa en ma -
14 Mei 2012 - 13:18
Martijn Haarman:
he jurg
hebben ze ook een 7530 en een 6030
laat het mij even weten.
veel plezier groetjes martijn -
14 Mei 2012 - 17:10
Jessica:
hee jurgen,
Mooi dat je goed bent overgekomen!
een bioscoop erin toe maar weer haha..
veel plezier de komende tijd!
groetjes, jessica -
14 Mei 2012 - 18:18
Rodiek:
eey Jurgen
Mooi dat je goed bent aangekomen. hopen op een goeie stage! veel succes.
groetjes, Thomas -
14 Mei 2012 - 18:22
Carlien:
Heee Jurgie,
Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen!! :) en eeen kasteeel!! dan zit jij wel goed daar!
Ik heb vandaag nog wel een aantal keer aan je gedacht en met het eten was het best stil normaal ben jij altijd aan het woord dus is wel even wennen haha maar om je even op de hoogte te houden ze zijn hier nog steeds niet om in te kuilen dus papa zei al dat word nachtwerk.....:s
maaar! heeeeel veeeeel succes en plezier daar aan de andere kant en hoop snel weer wat van je te horen!
X je zusje -
15 Mei 2012 - 05:35
René & Jorien:
Hey Jurgen,
Jullie hebben het goed voor elkaar!
Veel succes en plezier gewenst.
Groeten René & Jorien -
15 Mei 2012 - 06:51
H Voortman:
veel succes en plezier gewenst
het is voor ons leuk om via dit kanaal op de hoogte te blijven!
leer en geniet -
15 Mei 2012 - 07:13
Haarman Veldweg:
Hey Jurgen
Fijn dat de reis goed is verlopen.
Je bent nu wel meteen gewend om Engels te praten, nu iedereen je vroeg wat je kwam doen :)
Have a good time in Canada! -
15 Mei 2012 - 20:05
Gerjanne Beltman:
Ey Haarman,
Maak er een MOOIE tijd van!!!!
Groetjes -
16 Mei 2012 - 15:30
Gerard&Laura:
Hoi Jurgen,
Al een beetje gewend daar aan de andere kant van de oceaan ? Veel plezier op je stage! Het is hier in Aoverlo opvallend rustig nu jij weg bent.....En als je eens een beetje warm weer over hebt, stuur dan eens wat deze kant op, want vannacht gaat het hier weer vriezen. Groeten !!
16 Mei 2012 - 18:00
Luc:
Hey, mooi man, die controles zijn klote he:P haha, Ik ga jullie zeker volgen,
Groeten Luc
17 Mei 2012 - 07:01
De Boekies.:
Ha neef! Het grote avontuur is begonnen! De eerste indruk is wel goed, als we dat zo lezen...geniet ervan, gedraag je een beetje en pas op voor de billenbijter, want die wonen ooooveral!! haha.. -
17 Mei 2012 - 13:02
Jorni:
veel succes in canada.
en ik zal je rijsverslag bllijven volgen
kun je een paar foto's op de site zetten, ben wel benieuw hoe het er daar uitziet.
laters
17 Mei 2012 - 14:11
Je Grote Broer:
jurg leuk om te lezen dat je goed bent aan komen ik had het al van mama gehoord en nu nog ff je verhaaltje gelezen. veel plezier en maak er een mooie tijd van.
groetjes -
18 Mei 2012 - 10:05
Mark :
niet te veel achter de Canadese meiden aan zitte he -
21 Mei 2012 - 06:04
Familie Kieftenbelt:
Zo te horen hebben ze je het hemd van het lijf gevraagd. Ik geloof dat jouw hemd nu aan de waslijn hangt langs de weg van Raalte naar Deventer.....
Wij zijn heel benieuwd naar nog meer verhalen!
Groetjes -
21 Mei 2012 - 18:18
Jorni:
heej trekker boertie.
alles goed daar verder.
leuk speelgoed die trekkers daar of niet?
Zo'n carroussel melken is echt geweldig he ?
21 Mei 2012 - 21:10
Jan En Ees:
Hoi jurgen, wij hebben jou gevonden, en hopen dat je de tijd zult vinden om veel te schrijven. Voor de thuisblijvers is het ook best spannend dat jij in Canada zit.
Wij hebben de indruk, dat dit bedrijf niet te vergelijken is met een geitenbedrijf of een kippenbedrijf.
Geniet er van, dit wordt een belevenis, die niemand je meer af kan nemen. Wij kijken met spanning naar de mail!!! heel veel groetjes uit Averlo van Jan en Ees. -
21 Mei 2012 - 21:30
Emely Booijink:
Hey Ramon en Jurgen,
Wat een ongeloofelijke foto's! Super zeg. Heel wat anders dan bij ons in Nederland. Fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat!
Geniet er van!!!!!
Groeten vanuit Broeklandcity.
23 Mei 2012 - 13:54
Fam. Schoorlemmer:
Hallo Jurgen en natuurlijk ook Ramon,
Leuk om je verslag te lezen.
(Ramon bedankt voor het sturen van de foto's).
Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad.
De eerste indrukken hebben jullie daar al opgedaan, en er zulke er vast nog vele volgen!
Heel veel plezier daar, ook met elkaar,
het is hier in Heeten op dit moment 30 graden, terwijl het bij jullie 15 graden is.
Heel veel groeten van Geert, Linda, Naomi en Renske